27-02-09

De frietkotschuimer

In Gent was er een persoon die het niet nodig vond om zijn bestelde frieten en spaghetti’s te betalen . De uitbater gaat tot actie over en plaatst camera’s . De frietkotschuimer is gewaarschuwd : hier moet hij zijn stunt niet meer herhalen. Maar wie is in staat om tot zo’n daden over te gaan of juist niet ? Iemand met papieren maar dan wel zonder manieren? Zat hij aan de fles of was hij op de baan met een mes ? Een smakeloze studentengrap of een uit de hand gelopen weddenschap.

Het Nieuwsblad - Gemeente Gent: Gentse frituuruitbaters hangen foto uit van stelende klant

En dat terwijl Keizer Karel in Mechelen maar liefst 1000 puntzakken gratis uitdeelde , maar dit was een protestactie voor het tanende restaurantbezoek.

Waar de frietkotschuimer geen gouden zaakjes zal doen de eerste dagen is frituur ‘ De fritoloog ‘ te Gent want die is helemaal uitgebrand !

Misschien gaat hij een poging moeten wagen in de nieuwe ‘Frituurbox’ op de Grote markt in Eekloo .

Een gewaarschuwd friturist is er ook twee waard …

 

Het Nieuwsblad - Gemeente Gent: Bekende frituur Fritoloog aan Fratersplein volledig uitgebrand

Het Nieuwsblad - Gemeente Eeklo: De 'frituurbox' komt eraan

Keizer Karel deelt 1.000 frietzakken uit[AGRI PRESS BENELUX]

09:47 Gepost door md in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: mechelen, frieten, frituur, aardappel, eekloo |  Facebook |

Commentaren

Hallo, Wisten niet dat ook jij een fervent wandelaar bent, zo zie je maar dat iedere dag wel wat nieuws brengt. Alhoewel wandelen en friet eten niet echt samen gaan, moeten we eerlijk bekennen dat we na onze wandeling gisteren, het niet konden laten om eens thuis en na een douche frietjes klaar te maken, en eerlijk gezegd ze hebben gesmaakt. Zo een gezonde tocht door de natuur kan bevorderlijk zijn voor de eetlust en wat kan dan beter smaken?? Allez misschien komen we inderdaad elkaar ooit wel eens tegen langs vlaamse of waalse wegen???

Gepost door: Kathy en Joris | 01-03-09

De commentaren zijn gesloten.